EN1090 norm gecertificeerd
Tilkin Powder Coatings behaalde het EN1090-certificaat op
4 februari 2015 als eerste in Europa.

Het behalen van normen en certificaten behoort zeker niet tot onze dagelijkse berichtgeving, maar als je de eerste in Europa bent, mag dat zeker met enige fierheid verteld worden. Tilkin Powder Coatings uit Tongeren heeft namelijk als eerste poederlakkerij van alle lidstaten de EN-1090 behaald. “Deze norm staat voor de productiecontrole die we toepassen, maar vooral voor de kwaliteit die we leveren,” zegt gedelegeerd bestuurder Rosy Tilkin. “Er is hard aan gewerkt. Het goede nieuws is dus een bekroning voor alle inspanningen die we hiervoor hebben geleverd.” Ook metaalconstructiebedrijven moeten aan deze norm voldoen.
Colour it
Colour It

Kies een object om in te kleuren.
Vraag uw gratis kleurstaal aan via Axalta.

Colour itPOEDERLAKKERIJ (moffelen)

Waar galvaniseren vooral in de brutere metaalindustrie gebruikt wordt, kan stralen, metalliseren en poederlakken aan de strengste voorschriften en de meest vervuilde industrie een oplossing bieden. Deze behandeling voldoet aan de eisen en noden van iedere gerespecteerde architect.

Gestraalde, gemetalliseerde of gegalvaniseerde staalconstructies kunnen voorzien worden van een  epoxy primerlaag. Deze primerlaag wordt gekozen bij staalconstructies die blootgesteld worden aan maritieme of vervuilde omgevingslucht. Indien de staalconstructie aan de hoogste visuele kwaliteitscontrole onderworpen wordt, raden wij dit ten zeerste aan, deze extra laag aan te brengen.
Tilkin Powder Coatings voorziet daarna een uitstekend aangehechte eindlaag in een kleur naar keuze. Ook presenteren wij trouwens elke RAL- en effectenkleur op een metalen kleurplaat die iedere lichtinval kan weergeven zodat er op vlak van kleurkeuze geen teleurstelling zal ontstaan.

Zo kan elke klant de gewenste kleurkeuze vastleggen en, indien nodig of gewenst, kleuradvies krijgen van één van onze adviseurs.

Gratis kleurstaal wordt binnen de 48 uur na aanvraag aan u bezorgd.
RAL- en effectenkleur
Nieuw: Colour It
Colour it

Kies een object om in te kleuren.
Vraag uw gratis kleurstaal aan via Axalta.
Klik hier voor meer info.